Det Här Med Hälsa

Hälsa betyder så mycket olika saker för så många. Vi får idag massor av quickfix för en bättre hälsa. Ta det här pillret och du känner dig bättre på en gång. Gör så här så kommer du vara friskare än alla andra. Vi matas med något hela tiden. Men vi alla har samma mål, att må bättre.

Något som är bra för mig kanske inte betyder att det är just vad Du behöver. Vi är alla så olika. Jag har alltid haft ett enormt intresse och vet med mig att jag har en bra kunskap när det kommer till hälsa och välbefinnande. Även om jag kanske inte äter så hälsosamt som jag borde för tillfället så vet jag vad som krävs.

Det jag känner att många glömmer är naturen och det vi har omkring oss. Dricka ordentligt med vatten kan göra stor skillnad för din kropp. Att andas rätt är ett under för din kropp både för att stressa av och för att må bra. Träning är ju en självklarhet, behöver inte vara tuff träning men att du rör dig. Jag i min tur använder mig av eteriska oljor. Inte vilka som helst utan det ska vara rena oljor som kommer från naturen. Det och bra kosttillskott har hjälpt mig att klara en stor utmaning i mitt liv där jag jobbat otroligt mycket och inte haft mycket chans till att slappna av.

Min dag börjar alltid med vatten, sen kosttillskott. Träning (inte varje dag), oregano och myrrh under fötterna. Frankincense under tungan. Citron i mitt vatten och annat om det är något jag känner jag behöver. Antingen på kvällen eller på morgonen gör jag min egenvård. Det är alltså lymfmassage som jag gör på mig själv. Det är verkligen det glömda systemet vi har i kroppen. Den enda kostnaden för egenvården är faktiskt din tid. På kvällen tar jag igen mitt kosttillskott. Det här är en rutin som gjort att jag klarat mig väldigt bra och mår bra. Just ja, glömde ju det viktigaste. Andningen den tänker jag speciellt på när jag gör min egenvård. När du andas rätt så sätter du även igång lymfsystemet.

Så det här med hälsa, hur fort märker man av vad det gör? Det beror på. Tar du kosttillskott så ska du räkna med att ta det någon månad och regelbundet för att det ska göra något. Självklart kan du känna av det snabbare men man måste ta det regelbundet. Ändrar du kosten och utesluter gluten och äter rent så kan du känna av det ganska snabbt faktiskt. När jag är inne i perioder då jag äter som jag egentligen ska då tar det bara några dagar innan jag märker skillnad. Träning det är samma där, humöret kommer du nog märka att det ändras ganska snabbt till det positiva men det kan ta ett tag innan du får resultat för du måste göra det regelbundet. Andningen, ja den tar ju ner din stressnivå så det är något du märker rätt snabbt. Och så har vi egenvården, den kan hjälpa snabbt och den kan ta ett tag beroende på om ditt lymfystem är trögt eller inte. Jag sover som en stock när jag gjort den på kvällen så för mig har den snabb verkan nu.

Så gå inte på quickfix för det är ju så att du ska leva i din kropp, så älska den och ta hand om den hela tiden istället och tänk långsiktigt.

Var rädd om dig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s