Upp Och Ner

Så min resa fortsätter. Jag är nu på det nya jobbet och är nu spachef. Orolig, glad, ledsen, spänd, lycklig ja alla känslor går igenom mig just nu. Frågor som VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ???? kommer flera gånger om dagen. Det är verkligen något helt nytt för mig. Men de flesta motivations talare brukar säga att känns det inte tufft så är det inte en utmaning. Det är ju utmaningar som ska få oss att växa. Just nu känner jag mig som den mest osociala människan i hela världen eftersom jag försöker verkligen få vardagen att gå ihop tillsammans med nytt jobb och även hoppar in på mitt gamla för att också ha min företag. Ja ni förstår.

Jag är otroligt glad ändå att jag har fantastiska människor omkring mig. Igår fick jag ett otroligt pepp av en vän när hon kom till Romme. Tror inte hon själv förstår vad jag behövde den energin. Sen har jag en fantastisk mamma som ställer upp när mitt liv är i kaos. Eller ja kaos är det ju inte men rörigt då om jag säger så. Och jag som brukar vilja vara så hälsosam som möjligt vänder mig till snabba lösningar med maten. Och min älskade go unge som är så förstående. Han klagade inte precis igår när han fick vara med mig på spa igår då jag skulle stänga. Så lite vardagslyx blir det också för han, det får vara mitt sätt att kompensera röran just nu.

Så hur fortsätter jag nu? Jo framåt självklart. Ser det som en stor utmaning och får ta allt steg för steg. Mitt sociala liv får helt enkelt vänta. Man kan inte räkna med att kunna allt på en gång och man lär sig ju av sina misstag. Får acceptera att känslorna kommer gå upp och ner. För så är det för oss alla. Och accepterar man det och vet varför så känns det mycket bättre. Tankar är det som styr dina känslor. Glöm inte det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s