Harmoni och välmående

Så många är så arga och stressade idag. Jag har själv varit där då jag varit lätt irriterad och bara känt frustration emellanåt. Det är inte en rolig känsla. Var med om en sak igår som skulle ha gjort mig helt galen för några år sedan. Jag skulle svänga ut från en parkering men en kvinna i en STOR bil ville att jag istället skulle backa och flytta på mig. Och innan dess ville en annan kvinna det också. Jag blev helt klart irriterad men hade det hänt för några år sedan så hade jag exploderat av ilska och gått och ältat det hur länge som helst. Jag är så otroligt glad över att ha ändrat mitt mindset. Det är inget man gör på ett kick utan det är ett arbete man måste göra under en längre tid. Visst kan du gå och lyssna på motivations talare MEN efter ett par veckor är du oftast tillbaka på ruta ett.

The Secret var en bok jag började med att läsa, den boken var den som fick mig att börja tänka om. Den finns även som film. När man ser filmen så blir det också en helt fantastisk upplevelse. Sen har jag tränat på mitt mindset. Tränat tränat tränat. Nu läser jag The Magic IGEN. Du ska göra något smått varje dag i 28 dagar. Det är så du får en vana. Så den boken är något jag verkligen rekommenderar.

Så öva på ditt mindset så ska du se att du kommer att känna dig mer fri och mer harmonisk. Meditation och yoga på det sen, är grädde på moset.

Vill du så ladda ner boken om känslor och eteriska oljor. Som du vet så är aromaterapi väldigt känt. Du har väl någon gång känt en doft som tagit dig tillbaka till en tid eller en känsla? Det är vad dofter gör. Så ladda ner och lär dig lite mer om hur det fungerar. Du kan ladda ner den gratis här

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s